Geplaceerde tickets verkopen voor jouw ervaring

Bij Tickable begrijpen we dat de ticketverkoop voor evenementen meer is dan alleen een transactie; het is het begin van een ervaring. En wat is een betere start dan bezoekers zelf hun plek te laten kiezen? Precies, dat dachten wij ook. Daarom bieden we bij Tickable vanzelfsprekend geplaceerde tickets aan. Zonder extra kosten, want waarom zou je meer betalen voor iets waar iedereen profijt van heeft?


Vraag je je af of geplaceerde tickets wat voor jouw ervaring is? Bekijk de uitgebreide vergelijk: Geplaceerde vs. Vrije Zitplaatsen: Welke ticketoptie werkt het best?

Voor Organisatoren: Slim, Snel, Simpel

Bij Tickable staan we aan de zijde van de organisatoren met slimme, snelle en simpele oplossingen voor geplaceerde ticketverkoop. Onze diensten zijn ontworpen om het beheer van evenementen zo moeiteloos mogelijk te maken, terwijl we tegelijkertijd een fantastische ervaring bieden aan jouw bezoekers.

Slimme Plattegronden: Uw Ruimte, Uw Regels
Het begint allemaal met uw ruimte. Stuur ons een plattegrond van uw evenementenlocatie, en wij transformeren deze naar een interactieve, gebruiksvriendelijke kaart. Deze aanpasbare plattegronden maken het niet alleen mogelijk voor uw bezoekers om hun favoriete plekken te kiezen, maar geven u ook de flexibiliteit om secties te markeren voor VIPs, rolstoelgebruikers, of speciale gasten. Wij hebben de tools om uw zaal precies in te richten zoals u dat wilt, zodat elke stoel volgens uw strategie wordt verkocht.

Real-time Overzicht: Controle en Inzicht
In de dynamische wereld van evenementen is real-time informatie cruciaal. Ons dashboard biedt een up-to-the-minute overzicht van de ticketverkoop, zodat u precies weet hoeveel tickets er verkocht zijn en welke stoelen nog beschikbaar zijn. Maar daar houden we niet op. U kunt ook zien welke tickets al zijn gescand bij de ingang, waardoor u waardevolle inzichten krijgt over de opkomst in real-time. Dit maakt het mogelijk om last-minute aanpassingen te doen, zoals het doorverkopen van niet-geclaimde stoelen, om uw evenement tot de laatste stoel gevuld te krijgen.

Efficiënte Zaalvulling: Zeg Vaarwel tegen Geïsoleerde Stoelen

Een veelvoorkomend probleem bij geplaceerde evenementen is de ongewenste ‘geïsoleerde stoel’. Ons intelligente systeem waarschuwt uw bezoekers automatisch als hun keuze zou resulteren in een eenzame, onverkochte stoel. We bieden hen direct alternatieven aan, waardoor de zaalvulling efficiënter en gebruiksvriendelijker wordt. Dit zorgt niet alleen voor een betere ervaring voor uw bezoekers maar maximaliseert ook uw inkomsten door elke mogelijke stoel te benutten.

Personeelsassistentie: Naadloze Begeleiding
Ons systeem gaat verder dan alleen ticketverkoop; het is een hulpmiddel voor uw gehele team. Wanneer tickets worden gescand, krijgt je direct te zien welke plaats iemand heeft gekozen, wat hen in staat stelt bezoekers snel en efficiënt naar hun plaats te begeleiden. Dit minimaliseert verwarring en opstoppingen bij de ingangen en draagt bij aan een soepele start van uw evenement.

Voor Bezoekers: Kies, Zit, Geniet

Tickable tilt de ervaring van jouw bezoekers naar een hoger niveau, niet alleen voor organisatoren maar ook voor jou als bezoeker. We zorgen dat vanaf het moment dat je een ticket koopt tot het vinden van je zitplaats, alles naadloos, intuïtief en vooral plezierig verloopt.

Zelf Stoelen Kiezen: Jouw Plek, Jouw Keuze
Met Tickable krijgen jouw bezoekers de vrijheid om zelf te kiezen waar ze willen zitten. Of je nu een plek wilt middenin de actie, een rustig hoekje zoekt of de perfecte zichtlijn op het podium wilt hebben; de keuze is aan jouw bezoekers. Onze interactieve zaalplattegronden maken het eenvoudig om beschikbare stoelen te bekijken en de ideale plek te selecteren. Ga je met een groep? Geen probleem. Je kunt moeiteloos meerdere stoelen naast elkaar kiezen, zodat je samen van het evenement kunt genieten.

Duidelijke Ticketinformatie: Alles Wat Je Moet Weten
Elk ticket van Tickable is meer dan alleen een toegangsbewijs; het is jouw persoonlijke gids voor het evenement. Naast de stoelnummer en rij, kan je op het ticket ook informatie over de beste ingang kwijt. We denken graag met je mee!

Niet Alleen Voor Theaters

Denk breder dan de standaard theaterzaal. Sportevenementen, grote concerten, intieme lezingen, of zelfs buitenbioscopen; Tickable maakt geplaceerde tickets simpel en toegankelijk voor elk type evenement. Want een goede ervaring creëer je met meer dan alleen de show zelf.

Natuurlijk Kies Je Voor Tickable

Bij Tickable vinden we dat goede service de standaard moet zijn. Geen gedoe, geen extra kosten, gewoon goed geregeld. Want als het om geplaceerde tickets gaat, is er maar één manier: de Tickable-manier. Slim, snel, simpel, en altijd met een knipoog. Want zeg nou zelf, een beetje humor maakt alles beter, toch?

Met Tickable kies je niet alleen voor een ticketverkoopplatform; je kiest voor een partner die snapt hoe evenementen echt werken. Welkom bij Tickable – waar geplaceerde ticketverkoop gewoon bij hoort.