Hoe verkoop ik online tickets voor mijn evenement?

Of je nu een feest, concert, congres of training organiseert, het starten van de kaartverkoop voor jouw evenement is eenvoudig en snel met Tickable. Hier is een stapsgewijze handleiding om jouw evenement in te richten en te beginnen met het verkopen van toegangskaarten:

1. Aanmelden bij Tickable

Begin met het aanmelden bij Tickable. Het proces is moeiteloos en snel.
Ga naar: Tickable – Registeren
Nadat je alle benodigde gegevens hebt ingevuld, ontvang je een activatiemail met een link en handleiding om aan de slag te gaan.

2. Account Activeren

Open de activatielink in de mail en stel je eigen wachtwoord in. Met dit wachtwoord kom je direct in jouw persoonlijke dashboard, klaar om je evenement te creëren.

3. Evenement Aanmaken

Volg de onderstaande 5 stappen om jouw evenement stapsgewijs in te vullen:

  • Informatie evenement
  • Ticketsoorten toevoegen
  • Kortingscodes
  • Ticketopmaak
  • Extra vragen

4. Evenement Opslaan

Zodra je alle stappen hebt doorlopen en hebt ingevuld, sla je jouw evenement op. Direct ontvang je jouw eigen verkoop-URL, de link naar de online kaartverkoop van jouw evenement, zoals bijvoorbeeld: [jouw-verkoop-url-hier].

5. De Kaartverkoop Starten

Promoot jouw evenement naar de wereld! Plaats de verkoop-URL op je website met een opvallende button. Vergroot je bereik door de URL te delen op Social Media, zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Heb je nog vragen over het aanmaken van een evenement binnen Tickable? Onze helpdesk staat klaar om je te assisteren. Wij delen graag tips om succesvol toegangskaarten te verkopen voor jouw evenement!


Start nu jouw ticketverkoopavontuur met Tickable en maak van jouw evenement een groot succes!