7 slimme tips om jouw ticketverkoop met Tickable te boosten

Wil je meer tickets verkopen en jouw evenementen naar een hoger niveau tillen? Tickable staat voor je klaar met handige tips om jouw ticketverkoop te stimuleren. Ontdek hoe je het maximale uit ons platform haalt en je evenementen onvergetelijk maakt!

1. Optimaliseer Je Ticketprijzen

Zorg ervoor dat je ticketprijzen aantrekkelijk zijn. Doe marktonderzoek en overweeg vroegboekkortingen of bundelaanbiedingen. Tickable biedt eenvoudige prijsinstellingen om snel en flexibel aan te passen.

2. Maak Gebruik van Social Media

Breng je evenement onder de aandacht via social media. Gebruik pakkende visuals en deel de Tickable link naar jouw ticketshop. Gebruik relevante hashtags om je bereik te vergroten en betrek je volgers bij de buzz rondom je evenement.

3. Optimaliseer Je Tickable Evenementenpagina

Tickable biedt uitgebreide mogelijkheden om je evenementenpagina te personaliseren. Voeg boeiende beschrijvingen, aantrekkelijke afbeeldingen en belangrijke details toe om de interesse van potentiële kopers te wekken.

4. Stimuleer Vroegtijdige Verkoop met Exclusieve Deals

Gebruik de Tickable kortingsfunctie om vroegtijdige verkopen te stimuleren. Bied exclusieve deals aan de eerste kopers, waardoor de urgentie toeneemt en de verkoop wordt aangewakkerd.

5. Gebruik Emailmarketing Slim

Verzamel e-mailadressen van geïnteresseerde partijen en stuur gerichte e-mails met Tickable. Houd je publiek op de hoogte van updates, speciale aanbiedingen en herinneringen om de ticketverkoop te stimuleren.

6. Implementeer Partnerships en Promoties

Werk samen met relevante partners en voer gezamenlijke promoties uit. Gebruik kortingscodes van Tickable om een breder publiek te bereiken en de waarde van je evenement te vergroten.

7. Vereenvoudig de Toegangscontrole met Tickable’s Scanner Web App

Optimaliseer niet alleen de verkoop, maar ook de toegangscontrole. Gebruik de Scanner Web App van Tickable om de entree soepel te laten verlopen, waardoor je bezoekers een positieve ervaring hebben.


Volg deze strategieën en zie hoe je ticketverkoop met Tickable bloeit. Start nu en ontdek de kracht van ons platform om jouw evenementen naar nieuwe hoogten te tillen!