De simpele ticketoplossing
voor elke ervaring

Online tickets verkopen is bij Ticakble heel eenvoudig. In een paar eenvoudige stappen heb jij een eigen ticketshop.
Voor slechts €0.40 cent per ticket.

VEILIG TICKET VERKOPEN

Betrouwbaar online tickets verkopen

Bij Tickable draait alles om veilig en betrouwbaar (online) tickets verkopen. We bieden een beveiligd platform dat niet alleen zorgt voor een soepele verkoopervaring, maar ook de privacy en gegevens van evenementorganisatoren beschermt, conform de AVG/GDPR-regelgeving.

Veilig en betrouwbaar ticketverkoopplatform
Beveiligde, soepele verkoopervaring.
Beschermt privacy en gegevens, AVG/GDPR-conform.
VOOR ELKE ERVARING

Online tickets verkopen voor jouw ervaring


Of het nu gaat om intieme workshops, grootschalige congressen, of bruisende festivals, ervaringen komen in alle vormen en maten. Voor elk van deze gelegenheden kopen bezoekers hun toegangsbewijzen online. Er is geen ervaring te uniek of je kunt er tickets voor verkopen. Met Tickable kun je moeiteloos elk type ticket voor je ervaring aanbieden.

Voor alle evenementen: van workshops tot festivals.
Eenvoudige online ticketverkoop voor elke gelegenheid.
Voeg al jouw informatie gemakkelijk toe
publiek van een groot festival
VERSCHILLENDE SOORTEN TICKETS

Verkoop verschillende tickets

Bij het organiseren van een ervaring zijn er diverse soorten online tickets die je kunt aanbieden: van kortingskaarten, campingtickets, bustickets tot combitickets. Daarnaast biedt Tickable de mogelijkheid om optionele producten toe te voegen aan je ticketshop. Zo kunnen bezoekers vooraf niet alleen toegang verkrijgen, maar ook munten of merchandise aanschaffen. Bij Tickable kun je al deze soorten tickets en extra’s toevoegen aan je ticketshop, helemaal zonder extra kosten.

Maak diverse tickets, bv: Early Brid, VIP, Eerste rang, etc.
Voeg optionele vouchers toe: munten, merchandise.
Geen extra kosten voor diverse tickets en extra’s

Waarom Tickable?

Wij zijn verheugd om je kennis te laten maken met Tickable, jouw ideale ticketverkoopplatform. Hier zijn een paar redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

Binnen 5 minuten Live

Met onze zelfservice-optie heb je binnen 5 minuten een deelbare ticketshop. Gemakkelijk, snel en volledig in jouw beheer!

Betaalbaar Voor Iedereen​

Bij Tickable begrijpen we het belang van betaalbaarheid. Daarom rekenen we slechts 40 cent per verkocht ticket. Geen addertjes onder het gras, alleen duidelijke prijzen.

Geen Gedoe​

Waarom zou je elders nog een account moeten aanmaken? Bij Tickable hebben we het volledig geïntegreerd. Geen extra account bij een payment provider nodig!

Wekelijks Uitbetaald​

Wij geloven in jouw succes. Daarom betalen we wekelijks uit. Geen lange wachttijden, maar direct genieten van je verdiende geld.

Betrouwbaar & Stevig

Onze oerdegelijke software is gebouwd met jouw behoeften in gedachten. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Geen Extra Geheime Kosten

Wij houden niet van verrassingen, en jij waarschijnlijk ook niet. Bij Tickable geen extra geheime transactie- of servicekosten.

Maak gratis en vrijblijvend een account

Nog niet overtuigd? Maak gerust een account aan om alles uit te proberen. Je zit nergens aan vast! Pas vanaf het moment dat er kaarten worden verkocht, houden wij een kleine fee in.